top of page

Du och jag Kaia

I dag løp Kaia intervaller med meg! Og med det mener jeg at hun lå i vognen ved siden av tredemøllen mens jeg løp 😉 Men nå som jeg tenker meg om er det faktisk første gang jeg hadde henne med på gymmet i 38ende, og i tillegg var hun lys våken i vognen under halve økten, så ja, det føltes ut som at hun var med meg på trening i dag.

Jeg var ikke heeeeelt gira på å løpe egentlig, men jeg visste at det ble bra bare jeg kom i gang. Jeg sa til Snapchat (for da er det liksom no turning back :-D) at jeg skulle gjøre 60/60 sek intervaller for så lenge Kaia var i godt humør, og satte i gang. Etter fjerde intervallen sovnet hun og jeg ble så smått nervøs for at jeg ville angre på den planen. Men hun sov ikke så lenge, så det gikk bra altså.

Jeg startet på 15km/t, og løper altså i ett minutt, og hopper av mølla og hviler i ett minutt. For å utfordre tempoet litt, samt hjelpe meg å telle antall intervaller, øker jeg tempoet med 0,1 km/t per intervall. I dag økte jeg slik til 15,8 km/t, og så senket jeg tempoet med 0,1 km/t per intervall. Da jeg nådde 15,0 km/t igjen hadde egentlig Kaia våknet, men jeg har jo ett snev av OCD, så jeg gjorde en ekstra intervall likevel. Dermed ble det 17 intervaller, og det er ikke så værst om jeg skal få si det selv! Men, det skal nevnes at jeg på de siste fire-fem intervallene hoppet av mølla litt før det hadde gått 60 sekund, helt enkelt for at jeg ble sliten. Håper det var greit 😉


Snaiks!

0 views0 comments

Comments


bottom of page