top of page

Burn Room Crossfit Throwdown

S.L.I.T.E.N

4 harde økter på en halv dag tar på! Men for en gøy dag det har vært 🙂 Det er ett meget bra crossfitmiljø i Dubai. Folk er så snille med hverandre, heier og oppmuntrer, gir ros og komplimanger. Stemningen er på topp, og det gjør at man gir 110% på hver eneste repetisjon!

Vi startet i ni-tiden i morges og var ikke klare før kl 3! Vi var i lag på 3, jente og guttelag. Vi kunne enten konkurrere som RX’d eller som scaled (lettere versjon av øktene). Jeg, Reyhana og Candice stilte som lag i RX’d klassen, og vant hele greia!! Men ganske god margin også 😀 ..nå skal det jo nevnes at det kun var ett annet jentelag som stilte RX’d da, men likevel 😉


vinnerjentene

vinnerjentene..og andreplassvinnerne

..og andreplassvinnerne


Første økt ble innledet ved at vi fikk 10 minutter til å finne hver vår 1 repetisjon maksimum i thruster (frontbøy med press over hodet). Deretter var det 1 minutt hvile før vi gjorde hver vår Grace (en benchmark crossfitøkt som består av 30 stk frivendinger med press over hodet @ 43kg). Vi hadde kun én stang per lag, men vi cruiset oss gjennom. Det var en 12 minutters timecap, og det resterende tiden ble brukt til å gjøre så mange toes to bar som mulig. I starten gikk det greit, men når man har gjort X antall toes to bar blir det fort slitsomt ass!

Neste økt var som følger:

3 x 225 m stafett 90 pullups 75 backsquat @57kg 60 burpees 45 frontbøy @43kg 30 handstand pushup 15 OHS @30kg (babyweights!! :-P)

Foruten stafetten i starten kunne vi fordele repetisjonene som vi ville i laget. Knebøyene var ganske tunge, selv om vekten så ganske ok ut på papir. Det kjennes i quadsa as we speak for å si det sånn!


knebøyene gjordes uten stativ, så vi måtte selv hjelpe hverandre med å bytte stangen

knebøyene gjordes uten stativ, så vi måtte selv hjelpe hverandre med å flytte stangen fra den ene til den andre


Wod nr 3 var kort men tung. Vi skulle nemlig gjøre så mange KB swings vi kunne med en 24 kilos kettlebell. Hver person på laget fikk ett forsøk, og dersom man ikke fullførte med kettlebellen rett over hodet taltes ikke repetisjonen. Det var tyngre enn det høres ut som 😉 Test selv!

Vi fikk sammenlagt 118 reps (jeg gjorde 45 av de).

Siste WOD var som følger: 55 wall balls 45 double unders 35 sit-ups 25 box jump 15 power snatch @ 34kg 5 wall climbs (=klatre opp langs veggen som til en håndstående posisjon. Nesetippen måtte berøre veggen før vi måtte klatre kontrollert ned igjen)

Økten ble gjort som en stafett, der neste person ikke kunne gå videre før personen foran var klar med sin stasjon (jeg tror det kalles waterfall-style).

Den siste øvelsen var helt grusom! Jeg var så sliten at når jeg var op ned i toppen av wall climben kjentes det ut som at innvollene mine skulle komme ut av både nese og ører. Heldigvis var det bare 5 repetisjoner!


bra eksempel på samholdet i crossfitmiljøet: her er det en dame som slet veldig med snatchene. For hver rep hun klarte gjennomføre fikk hun stående applaus av alle som var der. I crossfit er det den som blir ferdig sist som får størst applaus- I love it!

bra eksempel på samholdet i crossfitmiljøet: her er det en dame som slet veldig med snatchene. For hver rep hun klarte gjennomføre fikk hun stående applaus av alle som var der. I crossfit er det den som blir ferdig sist som får størst applaus- I love it!


Nå skal det jammen smake godt med en natt søvn 🙂 Håper dere har en fin fredag!

4 views0 comments

Comments


bottom of page