top of page

Back where I belong

Er det noe jeg har savnet i disse Dubai Fitness Championship-tider, så er det å ikke ha kunnet trene som jeg vil. Jeg har måttet presse meg gjennom slitsomme metconøkter når alt jeg egentlig har hatt lyst til er å løfte tungt max 5 ganger!

Selv om jeg skal forsøke å beholde noen slike økter i “treningsplanen” min (jeg har jo ikke noen plan!), var det idag nesten en euphorisk følelse å gjøre 3’ere i knebøy igjen! Jeg var rett og slett lykkelig da jeg i formiddag snørte på meg løfteskoene 🙂

Enda lykkeligere ble jeg av å kjenne at det ikje var like tungt som jeg hadde forventet etter nesten en måned med bare høyreptrening. Ja, de bulgarske splittene reiv godt i låra, men åh for en god følelse det er når ikke pusten holder på å ta livet av en 😉

A1) 6 x 3 knebøy @ 90 kg B1) 4 x 6 bulg. splitt @ 60 kg C1) 3 x 10+10 hofteløft @ 100 kg

1000 m ro


20130917-110554 PM.jpg

Og det beste av alt? Fordi jeg kunne, hadde tid og lyst, og ikke måtte “spare” meg for en spesifikk trening hit ellet dit, så stakk jeg ut på en kjapp løpetur rundt laken her før jeg satte igang med middagen ikveld!

O tilfeldige løpelyst, hos meg skal du ikke motstand finne 😀

Nå tar jeg kveld! God natt

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page