top of page

Bøy & benk

Det skjer ikke ofte, men idag klinket jeg faktisk til med litt benkpress på trening. Dere har kanskje lagt merke til at det er en øvelse jeg ikke gjør så ofte, og det er to grunner til det. Den ene grunnen er at jeg som oftest får vondt i den ene skulderen av å gjøre press foran kroppen, den andre grunnen er at jeg er dårlig på benkpress. Og det er jo mye gøyere å gjøre ting man er bra på, eller hur?

Slik var min lille økt med benk og bøy før vi inntok sushibuffet til middag:

A1) 5 x 5 knebøy @ 90kg A2) 5 x 8 skråbenk @ 35kg B1) 3 x 8 bulgarske splitt @ 60kg B2) 3 x 8 benkpress m/hantler @ 2x18kg


20140417-102417 pm.jpg

Nå er vi mette begge to (ja, det ble jo ett par to-tre-ti sjokoladeegg etter X antall sushibiter), og har faktisk vær i seng siden halv 10! Ian har allerede sovnet ved siden av meg, så jeg får vel ta kveld jeg også.

God natt;

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page