top of page

AFPT i Dubai

Jeg sov til klokken 11 (!) i morges, noe som antagelig var i lengste laget, og dermed våknet jeg med hodeverk. Heldigvis hjalp det med en kopp kaffe, og etter en koselig skype-samtale med mamma (som blant annet kunne lese opp intervjuet med yours truly i lokalavisen) var jeg klar for en økt på SHP.

10 x 10 ser ut til å ha blitt min nye go-to økt når jeg vil trene relativt hardt, men ikke har mye tid til rådighet, så i dag ble det knebøy (for andre gang denne uken) i supersett med skulderpress. 10 repetisjoner av hver øvelse, 10 runder, med start hvert 3. minutt- voila! En meget bra økt på 30 minutt, iallefall for ei som er smelt på tjukka 😉

Jeg rakk så vidt å bli ferdig før litt over 20 norske studenter inntok SHP. AFPT har som nevnt sin PT-utdannelse i Dubai i disse dager, og siden elevene hadde fri fra forelesninger i dag inviterte Ian de over til SHP for en felles treningsøkt. Hadde jeg hatt en dag fri som dem, tror jeg helt ærlig at jeg ville ha brukt den fridagen i sola. Men jeg tror omtrent alle elevene brukte flere timer av fridagen sin hos oss, noe som rett og slett var stas.

Og for en gjeng de er ass! Vennlige, takknemlige og med en pokkers innsats i gymmet. I nesten 90 minutter fikk de kjøre seg, og det var full gass fra samtlig. Det at flere av dem ville ta bilde med meg etterpå, og dermed fikk meg til å føle meg som verste kjendisen, gjorde jo ikke akkurat at jeg likte dem mindre heller 😉En fin, fargerik gjeng som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med! PS! AFPT planlegger allerede samme mulighet for utdannelse neste råd, i tilfelle dette fristet 😉 ..og jeg har rabattkode for de som vil ha avslag i pris! Send meg en mail på inger@shpdubai.com, så sender jeg kode!

Nyt freddan partypeople, det gjør iallefall jeg 😀

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page