top of page

A box of chocolate

Dagen idag startet med en dårlig nyhet. Økt nr 2 på CF Open konkurransen ble nemlig postet inatt, og det var absolutt ingen Inger-vennlig økt!

WOD 12.2 består nemlig av rykk/snatch! Se video 😉


Jeg har gjort denne øvelsen ca 5 ganger i min treningskarriere, og de aller fleste gangene med relativt lav vekt.

Må også legge til at ryggen min er ca ødelagt etter at jeg herjet med 100 kilos 5’ere i markløft her om dagen. Hvis dere lurte så kan jeg bekrefte at det ikke er så lurt å drive å løfte 100 kg dersom man egentlig ikke er sterk nok til å gjøre det!

Ok, enough with the whining (men litt godt å få det ut av verden også!)

Som sagt, 10 min med snatch. For jentene ser det ut som følger:

30 stk snatch @ 20 kg 30 stk snatch @ 35 kg 30 stk snatch @ 45 kg     (det tyngste jeg har rykket er 40kg!) 30 stk snatch @ 55 kg

Og dette har vi 10 min på å gjennomføre: JAIKS!

For å si det sånn tror jeg ikke engang mange av de aller flinkeste crossfitjentene i verden klarer å bli ferdige med alle 120 repetisjonene, men det er ikke særlig til trøst når jeg ikke en gang kommer til å blir ferdig med 90! Håper uansett at jeg skal få inn ett par reps med 43 kilos stangen..MEN, jeg venter til lørdag, så får ryggen en par dager å skjerpe seg på!

Jaja, får si som han der Forrest Gump: crossfit is like a box of chocolate, you never know what you’re gonna get”


standardposering på profilbildet til crossfit games


2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page