top of page

4 x 4 i oppoverbakke

Jeg vet ikke helt hva jeg tenkte da jeg bestemte meg for å løpe 4 x 4 minutters intervaller- i oppoverbakke! Jeg mener, 4 minutters intervaller er jo hat i vanlige fall, og en drøy, lang oppoverbakke gjør io ikke akkurat det hele bedre. Men Ian og Glen gjorde samme opplegg i forigårs, og jeg ble helt enkelt motivert til å prøve, uansett hvor slitsomt det enn hørtes ut.

Og det sykeste er at jeg digget det! Det var så mye bedre enn å løpe 4 minuttere på tredemølle at jeg nesten ble sjokkert! Det er jo klart at jeg løper fortere om jeg løper på mølle, for da klarer jeg å presse meg mer, men det var så mye gøyere å ikke bare måtte stirre ned på en mølle! Og bakken var perfekt! Ikke for bratt, foruten de ca 10 siste metrene så man blir tvungen til å gi alt.

Første intervall tok 3 minutt og 50 sekund, andre ble 3.57, og på tredje bikket jeg 4 minutt med ett sekund. Derfor måtte jeg løpe litt fortere på den siste intervallen og fikk vondt i OCDen når jeg innså at jeg ikke fikk i gang stoppeklokka. Stønn. Men det må ha vært sub 4 minutt altså, det er jeg ganske sikker på 😉


Det frister til gjentagelse ass! Og det beste av alt, det var ingen gnellende hunder som ville spise meg 🙂

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page