top of page

12 days of Christmas

Hei fininger!

Håper dere har en bra jul og at dere nyter romjulsdagene! Det gjør iallefall jeg, men idag var det på høy tid å få rørt litt på juleflesket. Jeg merker virkelig hvor mye mer tiltak det er med treningen nå når ikke hele dagen tilbringes på gymmet, og det er ikke det at jeg plent trene- jeg bare blir så mye gladere i kropp og topp når jeg gjør det 🙂

Jeg kan derimot ikke akkurat si at jeg var glad i verken kropp eller topp når jeg og Ian tok oss en økt på Crossfit Centrum i Sandnes idag. La meg forklare hvorfor:

1 lap run or row 300m 2 snatch @ 35kg 3 thrusters @ 35kg 4 ring dip 5 burpees 6 toes to bar 7 chest to bar pullup 8 KB full swing @ 24 kg 9 box jump 10 HSPU ( jeg gjorde vanlige push up) 11 GTOH (frivending m/push press) @ 35 kg 12 “man makers” (=burpees m/vekt) @ 2×15 kg

Først gjorde vi 1 løp/ro og 2 snatch, så gjorde vi 1 løp/ro, 2 snatch og 3 thrusters. Deretter 1 løp/ro, 2 snatch, 3 thrusters, 4 ring dips osv.

Vet ikke om det var så lett å forstå, men hvis jeg sier at hele greia tok 1 time og 3 min så fatter dere iallefall at det ikke bare var plankekjøring! 😉


20121226-191436.jpg

20121226-191447.jpg

Etter den der galskapen smakte det virkelig godt med kalkunmiddag (les:frokost) hos svigermor. Og så litt sjokolade på det 😉

Skal prøve å oppdatere dere på sist ukes treningsdagbok også, men såvidt jeg husker tror jeg ikke det var mye å skryte av der!

Laters 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page