top of page

10 kg to go

Jeg bomma litt på matematikken i starten av økten min idag, og første sett ble dermed så tungt at det var rett før jeg gav opp hele greia. Det hjalp jo heldigvis når jeg fant ut at det var addisjonskunnskapene mine det var noe galt med, ikke beina, så jeg forsatte. Men jeg skal innrømme at den begynner å bli litt skummel denne knebøy-rutinen min. Det meste jeg har tatt i knebøy noen gang er 92 kilo, og idag gjorde jeg 1’er løftene på 90 kg.

Opplegget er sånn at jeg først gjør en 5’er, har laaaang pause og legger på litt vekt. Gjør så en 3’er, og pauser igjen. Deretter legger jeg på enda mer vekt og gjør en 1’er. Så gjentar jeg hele greia to ganger til. Og så det viktigste av alt: hver 5’er, 3’er og 1’er skal være ca 2 kg tyngre enn sist uke (eller sist gang jeg kjørte økta..)- det er dét som gjør det så skummelt!


lavreptrening er scary shit for en pingle som meg!


Sist jeg gjorde denne økten var det noen som lurte på hvordan de tunge løftene mine så ut. De er langt fra perfekte, hallo, vi snakker nærme min 1 rep max, men jeg bjuder på den! Here u go:

Nå skal jeg jammen kjøre en treningsøkt nr 2 (vaskjera!?!) mens jeg venter på at Ian blir ferdig med sin kunde. Det blir ca 15 min med 30/30s intervaller på romaskinen- håper jeg! 🙂

Snaiks!

1 view0 comments

Comments


bottom of page