top of page

1 cheerleader og 1 treningsbuddy

Crossfit Open økt nr. 2 ble annonser inatt, og den var som følger:

10 min amrap (as many rounds as possible) 5 shoulder to overhead (f.eks push press) 10 deadlift 15 box jumps

Etter 3 kopper kaffe tok jeg med meg Ole og Hanna til Crossfit Lifespark for å gjøre mitt første forsøk. Hanna bestemte seg også for å teste og slo flere av de andre jentene- uten å engang trene crossfit!! I love it 😉


photo copy 2

Jeg gjorde totalt 251 repetisjoner, dvs 8 hele runder, 5 push press og 6 markløft. Er vel egentlig bare semifornøyd med det- jeg tror og håper at jeg kunne gjort bedre. Det er på box jumpen jeg har mest å hente. For det første har jeg en dårlig box jump teknikk i utgangspunktet, og for det andre har jeg hatt vondt i foten siden marathonet (dere som følger med har kanskje lagt merke til at jeg ikke løper lengre) og hopping generelt er ikke min venn. Jeg “klatret” derfor av boksen, noe som ikke akkurat sparer tid..

Sååååå, jeg får vel suck it up og gjøre ett nytt forsøk i helgen 😉


photo copy

photo

Nå blir det Cheesecake Factory på hele gjengen! Livet er bra dere 😉

0 views0 comments
bottom of page