top of page

0.1 tonn

For dere som ikke allerede vet det følger jeg periodisk faste, hvilket betyr at jeg lar det gå minimum 16 timer mellom siste og første måltid. En ganske viktig del av denne måten å spise på er at man helst skal trene fastende. Og da mener jeg ikke bare “rolig” morgencardio som det for mange sikkert er ganske normalt å gjøre før frokost, men også “vanlig” styrketrening og intervaller. Da blir det desto viktigere å spise et bra måltid etter trening skal jeg love dere!

Det er desverre ikke alltid jeg får trent før frokost, ofte pga dagens gjøremål ikke tillater det, men også fordi det krever litt ekstra motivasjon å slite seg gjennom en tung styrkeøkt uten noe mat i magen. Men etter to dager treningsfri på rappen, og en seriøs energioppladning etter gårdagens bakegilde var jeg fit for fight, og dro med meg Ian på en pre-breakfast workout 🙂

A1: 6 x 3 stk frivendinger A2: 6 x 4 stk push press B1: 4 x 5 markløft B2: 4 x 4 pullup C1: 3 x 8 bulgarsk splitt C2: 3 x 10 sittende ro

Ian fikk finpusset på frivendingen min, så nå føles den så mye lettere, og i tillegg fikk jeg endelig løftet tresifret i mark igjen. Jeg har gjort det tidligere også, men fikk i en periode vondt i korsryggen da lysten til å løfte mye overtok fokuset på god teknikk. Idag kjørte jeg derimot 5’ere med 100 kilo, og Ian sa de aldri hadde sett lettere eller finere ut. Gøy!

Jeg fikk også kjørt litt pullups for uvanlighetens skyld. Det blir nemlig oftest at jeg trener chins eller pullups med nøytral grep, og da klarer jeg jo 8-10 stk alt etter dagsformen, mens når det gjelder pullup med pronert grep klarer jeg bare få haka over stangen usle 4-5 ganger. Nå kan det jo ha litt å gjøre med at tuuuuunge markløft og pullup er to ganske heavy øvelser å supesette, men likevel! Så stor forskjell vil jeg ikke at det skal være! Mer “vanlige” pullup fremover med andre ord!

Sorry, det ble visst litt mye mas om dagens trening her, men det var en god, tung økt, så jeg er litt over gjennomsnittet happy nå 🙂

FYI: idag er det eksakt 2 måneder til jeg blir mrs. Houghton!!! What!?!? Kanskje på tide å begynne å planlegge det her brylluppet! 😀


han der fine mannen gifter jeg meg med om 2 måneder!!!fine ringene som alltid må sitte på sidelinjen når vi leker oss med vekter..


Ha en topp dag partypeople! 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page