VÅRE TJENESTER

Vi ønsker å gjøre trening gøy og enkelt og håper at våre produkter og tjenester kan hjelpe deg å få litt struktur og å finne ekte treningsglede
Inger header image.jpg

ONLINE TRENING 

MEDLEMSKAP

6stk nye og varierte økter hver måned med fokus på styrketrening i ulike varianter.

Følg oss over tid for kontinuerlig treningsinspirasjon, økt kunnskap og en rekke fordeler, alt til en lav månedspris.

Inger-In-Dubai-125_edited.jpg

10-UKERS PROGRAM

Velg en av våre mange ferdige program som passer til ulike mål og ønsker. Bli en del av den tilhørende Facebook gruppen som søker samme type resultater og få støtte og oppfølging når du måtte ønske det. Vi hjelper å tilpasse programmene til dine behov. 

1.jpg

30-dager med hjemmetrening

Følg 30 ulike økter med kroppsvekt gjennom 30 dager for å få en skikkelig boost i hverdagen. Øktene er korte og veksler mellom lett, middels og hard slik du skal kunne holde det gående i 30 dager. Krever ingen treningsutstyr.

 

Ønsker du mer belastning, prøv "30-dager hjemmetrening med STRIKK"! 

Screenshot 2020-11-13 at 16.00.42.png

Live-trening for gravide

Innspilte treningsøkter for deg som er gravid og som ønsker å holde deg i gang når du er hjemme. Treningen er på ca 60min og krever ingen utstyr og bør reguleres etter egne behov og begrensninger. 

Inger-In-Dubai-178_edited.jpg

ONLINE 1-1 COACHING

Når du trenger skreddersydde løsninger og 100% tilpasset til dine unike behov kan vi tilby en begrenset antall 1-1 coaching plasser. Her blir både trening, kosthold og livsstil følgt opp i et tett samarbeid. 

 


 

IMG_4075_edited.jpg

EVENTER OG TRENINGSREISER

Vi arrangerer live events med foredrag og trening samt treningsreiser med jevne mellomrom. Følg med på hva og når ting skjer. 

 

Er du interessert i å ha oss på besøk til ditt gym, så ta kontakt!