ONLINE 1-1 COACHING

ONLINE 1-1 COACHING

TIL DEG SOM ØNSKER Å FÅ ET SKREDDERSYDD PROGRAM MED ONLINE PERSONLIG TRENING

HVA ER DET?

 

Online 1-1 coaching er for deg som ønsker eller har behov for et skreddersydd program tilpasset dine forutsetninger og mål. Etter å ha samlet nødvendig info skapes et program tilpasset deg og det leveres sammen med en kostholdsstrategi via treningsappen vår. Du får ukentlig oppfølging og ubregrenset kontakt med din trener via appen eller epost. 
 

Dette passer deg som ønsker:

 • Å øke sannysnligheten for å nå dine mål

 • Å oppnå raskeste resultater 

 • Et program tilpasset dine spesifikke behov (eks: skader og begrensninger, spesifikke mål, utstyrsbegrensninger osv) 

 • Mer oppfølging og dialog med treneren

 • Å lære mer om hvordan og hvorfor når det kommer til trening og helse

NOTER: Denne tjenesten er svært begrenset i antall og vi jobber med å kunne øke kapasiteten. ​Hvis vi ikke har kapasitet til tilfellet setter vi deg opp på venteliste.

HVA INNGÅR?

 • Månedlige trening- og kostholdsprogram

 • Tilgang til treningsapp med video og forklaring av øvelser og program

 • Loggføring av trening og kostholdet i appen.

 • Ubegrenset tilgang til din coach via appen eller epost

 • Artikler og informasjon angående din trening (ved ønske)

DIN TRENER - IAN HOUGHTON

Ian Houghton er naprapat og personlig trener med ca 15 års erfaring. Han er fagansvarlig og foreleser for norges største Personlig Trener utdannelse, AFPT. Ian startet Scandiavian Health & Performance (SHP), en tverrfaglig klinikk i Dubai i 2011, og har jobbet som online coach i 6 år for alt mellom professionelle idrettsutøvere, CrossFit atleter og styrkeløftere til vanlig vektnedgang, rehabilitering og kronisk smertepasienter. Ian er også ansvarlig for alle treningsprogram til Inger in Dubai. 

Les mer om Ian sin profil på AFPT sin hjemmeside.

 • YouTube
 • Instagram

Scandinavian Health & Performance

@ian_dubai

_E1A7856 copy_edited.jpg

PRIS?

Per måned (4 uker)

VANLIGE SPØRSMÅL

Hvordan fungerer tjenesten i praksis?


Du begynner med å fylle ut et omfattende kundeinfo-skjema, før vi har en dialog via Skype el for å snakke om mål, erfaringer, forutsetninger, logistikk osv. Deretter bestemmer vi når programmet ditt skal være klart og lastet opp på din profil i treningsappen vår. Her får du grundig forklaring over treningen og teknikkvideoer for hver øvelse. Du tester programmet og gir treneren din feedback etter første uken. Ved behov tilpasses økten slik du og treneren er fornøyd. Programmene varer ca 4-6 uker om gangen med ukentlig progresjon. Du vil kunne føre en dialog med din trener ved behov og du får ukentlig oppfølging. Kostholdet blir gjennomgått på individbasis og strategier blir lagt basert på behov. Ved ønske eller behov kan du få hjelp til å regne ut kaloribehov og maktronutrienter, samt en del måltidsforslag. I midten og slutten av hver periode gjør vi en evaluering av status i henhold til målsetninger slik vi holder oss på rett spor.
Får jeg teknikkhjelp?


Ja! I øvelsesbeskrivelsen finns det video med tekinikktips for initiell veiledning. For din egen utførelse kan du filme deg selv og sende det til din trener via appen for feedback.