top of page

ONLINE TRENING

MEDLEMSKAP

Nye, varierte økter hver måned!
Følg oss over tid for kontinuerlig treningsinspirasjon, økt kunnskap og en rekke fordeler

ONLINE MEDLEMSKAP

Hva inngår?

6 nye økter hver periode (Hver 4.uke)

Mobil treningsapp m/video og loggføring

Privat Facebook gruppe

Privat chat med Inger & Ian via app

Kostholdsråd og tips

Rabatter på events og treningsreiser

Ingen bindingstid

Fra 333kr/mnd

I tillegg til våre kortere 10-ukers programmer ønsker vi å kunne tilby et fortløpende treningsopplegg med et langsiktig fokus på treningsglede, kontinuitet og progresjon over tid. Medlemskapet er oppdelt i 4-ukers perioder hvor du får tildelt 6 ulike treningsøkter per periode og periodene bygger på hverandre gjennom året. Dette medlemskapet passer for deg som liker å ha styrketrening med baseøvelser som utgangspunkt, men som motiveres av fleksibilitet og variasjon i treningen også.

SLIK BLIR TRENINGEN 

STYRKETRENING

[3 økter per uke]: Fokus på baseøvelser som knebøy, markløft, utfall, drag- og pressvarianter. Varighet 50-70min.

QUICKFIX

FUNCTIONAL FITNESS

KONDISJON

[1 økt per uke]: Styrkeøkt som varer mindre enn 30min.

[1 økt per uke]: Hybridøkter som kombinerer styrke-, og kondisjonsøvelser og oftest med høy intensitet (høy anstrengninggrad). Varighet 20-40min. 

[1 økt per uke]: Ulike intervaller eller langdistanseøkter for å bedre kondisjonen. Øktene kan gjøres i ulike kondisjonsapparater ved ønske. Varighet 20-60+ minutt. 

Du bestemmer hvordan din treningsuke skal se ut og velger fra de tilgjengelig 6 øktene. Vi setter opp et anbefalt skjema, men du velger selv hvilke økter du vil trene når og/eller om du vil legge inn andre treningsøkter. Har du spørsmål er det bare å spørre oss.

SLIK FUNGERER DET - NY BRUKER 

Steg 1:​

Trykk på "MELD MEG PÅ"-knappen, velg varighet på medlemskapet og følg anvisningene.

Sjekk mailen din - følg linken og registrer ditt konto.

IMG_4952.jpeg
IMG_4954.jpeg
IMG_4953.jpeg
IMG_4955.png
IMG_4956.jpeg

Last ned og logg deg inn i appen hvor du får tilgang til å se ditt treningsprogram, gjøre loggføring og kommunisere med oss. Du kan også koble til andre apper, som MyFitnessPal og Fitbit ved ønske.

Steg 2:​

Steg 3:​

Førstkommende MANDAG kommer din app til å inneholde alle treningsøkter med beskrivelser og du er klar for å trene!  

Inne i appen kan du loggføre treningene og få direkte kontakt med oss. laste opp øvelsesvideo mm, og stille oss private spørsmål hvis du lurer på noe.

Du vil også innen kort tid få invitasjon til å være med på vår private Facebook gruppe hvor du kan lese mer informasjon og stille spørsmål på gruppen.

SLIK FUNGERER DET - EKSISTERENDE APP BRUKER 

Steg 1:​

Trykk på "MELD MEG PÅ"-knappen og følg anvisningene. Trykk "Already have an account" og fyll i betalingsinformasjon (hvis ikke allerede gjort). 

Steg 2:​

Førstkommende MANDAG kommer din app til å inneholde alle treningsøkter med beskrivelser og du er klar for å trene!  

Du vil også innen kort tid få invitasjon til å være med på vår private Facebook gruppe hvor du kan lese mer informasjon og stille spørsmål på gruppen.

PRIS (per måned)

1 Periode (4 uker)

6 Perioder (24 uker)

12 Perioder (48 uker)

Noter! Alle medlemskap starter ved FØRSTE MANDAG etter kjøpet og fornyes automatisk med autotrekk, med mindre medlemskapet kanselleres manuellt. Betalingen krever bruk av betalingskort.

For kansellering av medlemskapet send epost med relevant info og tittel: "Kansellering av medlemskap" til info@ingerindubai.com.

 

Her finner du vår infomasjon rundt vår Personvern.  

 • Kan jeg fryse medlemskapet?
  For hver måned (4 uker) du kjøper kan du fryse medlemskapet med 1 uke, dvs hvis du er syk eller reiser kan du få en extra uke til å gjennomføre samme program. Når den 5.uken er over kommer du til å automatisk gå videre til neste periode i programmet (6 nye økter). Du må sende oss en melding for å gjøre denne endringen manuellt.
 • Hvor mye oppfølging får jeg?
  Vi gjør vårt beste for å svare på alle dine direkte spørsmål via appen eller Facebook gruppen innen 48timer. Vi kommer også til å sende deg en melding hvis du ikke følger gjennomfører minst 50% av øktene under en måneds tid.
 • Jeg likte treningsøktene i perioden svært godt, kan jeg gjøre dem på ny?"
  Ja du kan repetere en treningsperiode med tilhørenede økter så mange ganger du ønsker, du må bare sende oss en melding så hjelper vi deg med det.
 • Hva skjer når medlemskapet utløper?
  Når ditt medlemskap utløper kommer den til å fornyes automatisk med mindre du kansellerer via å sende oss en epost (her). Når medlemskapet kanselleres kommer din konto i appen til å fryses slik du ikke lenger kan logge inn. Hvis du ønsker å fortsette å bruke appen til å se programmene eller å loggføre må du enten fornye ditt medlemskap, eller kjøpe tilgang til bare appen uten program. Kontakt oss for mer info.
 • Passer dette for nybegynnere eller mer avanserte?
  Vi anbefaler at du har minst 6mnd erfaring med styrketrening før du begynner på våre program da det krever kompetanse i baseøvelser, samt tilpasning til treningsmengden. Du vil derimot få råd om tilpasning til både lettere og vanskeligere nivåer for hver økt og periode slik du kan finne noe som passer for deg.
 • Hvor mye hjelp får jeg med kostholdet?
  Vi gir dessverre ikke detaljert kostholdsplaner, men hjelper deg i stedet med generelle råd, samt retningslinjer på hvordan du kan gjøre en utregning av kalorier og makronutrienter. du har også mulighet til å loggføre kostholdet via treningsappen. Vi kommer til å utøkte vår kostholdsinformasjon og ressurser over tid, men skulle du ha behov for detaljert kostholdsanbefalinger så kan vi hjelpe deg med å finne en god ernæringsfysiolog.
 • Kan jeg skrive ut treningsprogrammet?
  Ja, du kan skrive ut øktene fra appen skulle du ikke ønske å ha telefonen med på trening (eller manglende internett).
 • Kan jeg spare på treningene og mine resultater?
  Ja, du kan når som helst under et aktivt medlemskap eksportere (til Excel-fil) dine gjennomførte treninger inklusive de vekter og repetisjoner du har brukt.
 • Må jeg begynne på "Periode 1"? "
  Ja når du først melder deg opp som meldem så begynner du på Periode 1 som varer i 4 uker. Deretter forsetter du på Periode 2 for de neste 4 ukene osv. Dette betyr du mest sannsylig gjennomfører de samme treningsøktene ca 4 ganger. Hvis du gjennomfører en periode for å så ta en pause så kan du velge om du vil fortsette på neste periode eller begynne fra periode 1 igjen. Ønsker du å fortsette på neste periode må du sende oss en melding eller mail slik vi kan gjøre denne endringen for deg.
 • Hvordan avslutter jeg medlemskapet?
  Du kan avslutte når som helst, bare send oss en epost med ditt navn og skriv i emnefeltet: "Kansellering av medlemskap" og send det til info@ingerindubai.com. Du kommer til å ha tilgang til appen, samt alle programmer helt frem til ditt betalte medlemskap er over. Deretter kommer din konto i appen til å fryses slik du ikke lenger kan logge inn i appen.
Vanlige spørsmål
bottom of page