top of page
IMG_2285.JPG

HJEMMETRENING

Inger in Dubai Logo 1.png

30-dager

Dette programmet utfordrer deg til å gjennomføre 30 økter på 30 dager. Øktene kan gjøres uten utstyr, og kan endres slik at det passer både for deg som er fersk til trening, og for deg som er mer viderekommen. Vårt mål med dette programmet er ikke nødvendigvis at du skal bli supersterk og sette nye rekorder. Vi ønsker å hjelpe deg med å opprettholde eller etablere gode vaner for daglig bevegelse mens du er hjemme.

 

Programmet er strukturert for å kunne gjennomføres 30 dager på rad, men du kan selvsagt ta hviledager dersom det trengs. Ønsker du å trene mer utover disse øktene, er det også mulig.

UTSTYRSBEHOV

Vannflasker

Step/krakk

Stol

KOMPENDIE

Øktene blir presentert i et PDF-kompendie som du får tilsendt via mail. I kompendiet forklares programmet i detalj samt du får linker til private YouTube videoer hvor øktene beskrives. Du får også et utskriftsvennlig dokument med øktene som du kan bruke til loggføring. Som deltager blir du også del av en gruppe (privat på Facebook) der du kan få både tips og pepp, men det er ikke noe krav at du skal være aktiv på gruppa.

HVA INNGÅR?

  • 30 dager treningsopplegg i PDF-kompendie

  • Tilgang til forklaringsvideoer av øktene i private YouTube videoer

  • Tilgang til råd og feedback samt motivasjon og støtte som del av lukket Facebookgruppe

PRIS?

295kr

ER DU KEEN? SLIK FUNGERER DET

Betal 295nok til vippsnummer 544046

Noter! Har du ikke Vipps, så send oss en mail på info@ingerindubai.com så sender vi deg en e-faktura.​

Send mail til info@ingerindubai.com merket «30-DAGER TRENING» med:

kvittering av utført betaling (screenshot). Ved mottatt betaling sendes kompendiet til deg på mail og moroa kan starte :-D

Send forespørsel til gruppen på Facebook som heter "30 dager hjemmetrening med Inger in Dubai" hvor du vil kunne få hjelpen du ønsker. 

Oppstart er når som helst. Bare send meg en mail ;-)

Håper du vil være med!

HVA ER 30-DAGER HJEMMETRENING?

bottom of page