top of page

Vil du bli PT? I Dubai?!

Ey! Før du leser videre er jeg pålagt å opplyse om at dette innlegget er reklame, sånn FYI. Men altså, for tredje gang arrangerer AFPT til sommeren intensivutdannelsen til personlig trener i Dubai. Både jeg og Ian skal forelese i år som tidligere år, men jeg får til og med delta på mer enn bare ernæringsforelesningene denne gangen. Det gleder jeg meg til!

Avreise fra Gardermoen er 1. juli og hjemreise fra Dubai 5. august. Det er så vidt jeg vet lagt inn litt flere fridager i år slik at man får tid til å nyte og utforske Dubai innimellom alle forelesninger og praktiske moment. Med andre ord får man en ferie med masse nye inntrykk og bekjentskaper, i tillegg til ny kunnskap og en nesten komplett personlig trener utdannelse (..som blir komplett når du består eksamen vel og merke!).

Her kan du se mer informasjon om kurset, kursplan og påmelding, og ønsker du rabatt for å få litt avslag i pris er det bare å sende en mail til inger@shpdubai.com.


20151702_1444_DSC7284

20151702_1444_DSC7286

Håper vi ses! 🙂

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page