top of page

Vertikale press og drag

Jeg har jo sagt opptil flere ganger at jeg ikke følger noe fast treningsopplegg, men litt system har jeg faktisk. For når jeg trener overkropp må jeg nesten alltid gjøre vertikale press og drag sammen (les: press og drag over hodet, aka skulderpress og pullups), og horisontale press og drag sammen (les: press og drag foran kropp, aka benkpress og roing). Da jeg fulgte noen av øktene Ian gjorde til Project Muscle mass hadde han chins sammen med skråbenk, noe som i min verden altså er rotete. Men, det funket jo. Jeg vet ikke jeg, men jeg tror kanskje jeg har ett snev av trenings-OCD.

…og mens vi er inne på OCD, det har lenge irritert meg at jeg i denne treningsdagboken glemte å legge til at jeg den 11. juni gjorde en liten metcon med double unders og KB swings etter styrkeøkten, så nå gikk jeg helt enkelt tilbake og redigerte innlegget. Tvangshandlinger much?

Anyways, dette er hva jeg gjorde idag:

A1) 5 x 6 pullup @ 10kg A2) 5 x 6 militærpress @ 38kg B1) 4 x 10 lat pulldown, bredt grep B2) 4 x 10 sittende hantelpress @ 2 x 13.5kg C1) 3 x 8 ab-mat kipping HSPU C2) 3 x 10 nøytrale pullups


presshoto

Og før jeg hopper til køys med tanken om at jeg er den eneste i verden som bryr meg om at treningsøkten ser bra ut på papir; pliiiis si at jeg ikke er alene om å ha det sånn?!

36 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page