top of page

Våre online treningsprogram #reklame

Pia insinuerte at jeg ikke blogger så ofte lenger (skjønner absolutt ikke hva hun snakker om), så jeg klinker til med hele tre innlegg på en dag! Dere vet, New Year New Me og alt det der.

Neida. Men jeg tenkte helt enkelt av jeg ville fortelle/påminne dere om våre online treningsprogram, sånn #FYI dagen før første mandag i nytt år 😉

Selv har jeg tenkt at det er flaks jeg spiser sjokolade året rundt, slik at det ikke blir så hardt å slutte etter jul, og er glad for at jeg trener korte og lette nok økter til at jeg gidder å holde det gående også når det er ferie. Så selv om jeg ikke har tenkt til å spise 400 gram bamsemums hver dag (yep, it happened), blir det ikke noen stor omveltning på kostholds- og treningsfronten her i gården. Likevel kjenner man seg kanskje litt ekstra motivert på denne tiden av året, og dersom du har lyst til å utnytte det med et nytt treningsprogram, så vil jeg veldig gjerne hjelpe deg med det om jeg får 🙂

Sjekk under her om du finner noe som kan passe deg, og send meg en mail om du er keen eller har noen spørsmål.

img_9029

STYRKETRENING MED INGER IN DUBAI 12-ukers online treningsprogram for struktur og fremgang på trening. 4 fullkroppsøkter i uken. Program og oppfølging levert via egen treningsapp. Kostholdsguide inngår. Les mer her.

STYRKETRENING FOR LØPING MED INGER IN DUBAI 8-ukers online treningsprogram til deg som liker å løpe. 2 løpsspesifikke styrketreningsøkter per uke, samt valgfrie løpeprogrammer, og eksempel på hvordan en treningsuke kan se ut med løpe- og styrketrening kombinert. Les mer her.

QUICKFIX MED INGER IN DUBAI 10-ukers online treningsprogram til deg som ønsker korte og effektive økter uten å «binde» deg til et fast treningsprogram. Øktene er frittstående og kan fint kombineres med andre treningsformer. Program og oppfølging levert via egen treningsapp. Kostholdsguide inngår. Les mer her.

HJEMMETRENING MED INGER IN DUBAI 10-ukers online treningsprogram for hjemmetrening. Korte og effektive økter som krever minimalt med utstyr. Programmet passer nybegynnere såvel som mer treningserfarne da øktene kan tilpasses treningsnivå. Program og oppfølging levert via egen treningsapp. Kostholdsguide inngår. Les mer her.

img_0084

PS! Vi er straks klare med programmet “pullups med Inger in Dubai”, så om du vil at 2019 skal bli året der du tar din første pullups; stay tuned 😀

Håper vi mailes!

51 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page