top of page

Ut i naturen

Yo partypeople (har hatt litt vin as we speak, bare så dere vet det, så eventuelle skrivefeil skyldes herved på promillen!)

Er nå på plass hos fineste Marie i Oslo (derav vinen- vi har mye å feire nemlig!). Turen fra Dubai til hovedstaden gikk ok, men søvn var det ikke flust av, så dagen idag har vært meget slakk. MEN, Marie tok meg med ut på en nydelig joggetur i Nordmarka (ifølge henne og typen- jeg hadde kalt det Sognsvann), og jeg vet jeg har sagt det før, men åh så mye gøyere det er med jogging i norsk natur enn å løpe i 45 varmegrader i Dubai!

Vi var ute i en hel time, hvorav de første 30 minuttene var nesten utelukkende bakkeløp, men på grunn av supert løpeselskap føltes det for min del ut som at vi var ute i ca kvarter-tjoe 😉

Jeg klager ikke, og håper at Marie får meg med på enda en joggetur før jeg reiser igjen. A girl can only hope!


photo copy 3

photo copy 4

photo copy 2

photo

Ha en fin kveld partypeople!

Peace &  løv ♥

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Комментарии


bottom of page