top of page

Ukas 8ende (!) økt

Hva skjedde der liksom?! Jeg er ikke helt sikker, men jeg trooor jeg har trent hver dag denne uken, og på mandag hadde jeg jo en dobbel økt, så det blir 8 stk totalt. What? Det var absolutt ikke planlagt. Treningslysten kommer og går hos meg, men nå er jeg inne i en bra periode tror jeg 😉 Vi får se hvor lenge det varer!

Idag ble det iallefall nok en joggetur, og jeg kom meg faktisk ut før sola hadde stått skikkelig opp. Gjett om det var digg eller! Morgendugget lå fortsatt i gresset på golfbanen jeg løp forbi, og solen sto lavt slik at jeg løp i skyggen mesteparten av turen.

Deilig!

photo

Nå har jeg akkurat hatt en veldig gøy PT-time. Jeg har ett par som trener sammen, og idag hadde de med seg begge barna sine, så det ble en spontan familietrening. Kjempegøy!

Trenger bare litt mat nå, så blir alt bare velstand 🙂

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page