Turn og sånn

Det sies jo at alt skal prøves minst én gang, så idag har jeg trent turn OG hatt cookies til middag.

Vi fikk tilbud om å trene med en avdanket turner (det tror jeg egentlig ikke han er, men det hørtes liksom bra ut), så da hoppet vi i det. Det ble mye øving på å stå på hodet, hendene, i bro ooog mye annet rart som jeg ikke engang vet hvordan jeg skal beskrive. Men slitne ble vi, og så var det veldig gøy å utfordres på en helt ny måte. Det er liksom en ting å push presse en stang over hodet- det er en heeelt annen ting å prøve å presse seg selv fra hodestående til håndstående!

Jeg klarte å stå på hendene i nesten 5 sekunder (haha) og fikk sett Andreia Brazier i levende live, så alt i alt var det en gøy opplevelse (..guttene med sprøyter på parkeringsplassen derimot kunne jeg klart meg uten.. #drøyt)

Ooog, jeg hadde forresten ikke baaare cookies til middag altså, men en kunde av meg har startet en cookiebusiness og spesiallagte cookies med Freia melkesjokolade!! Da, mine venner, får sukker være sukker, og kalorier være kalorier 🙂 Try to stop me why don’t you!

Ha en fin kveld, Herr og fru cookiemonster hopper nå til sengs 😉

#alternativtrening #Turn

1 view0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png