To helt forskjellige ting

Dere vet at jeg elsker å sove. ..Vel, om dere ikke allerede visste det så vet dere det iallefall nå 😉

Av den grunn synes jeg det er rart når folk stiller vekkeklokken på 05- eller 06- og noe for å trene på morningen. Jeg mener, jeg trener jo hovedsakelig for å holde meg i form- jeg vil se bra ut, føle meg bra, og prestere bra i hverdagen. Og fordi jeg vet at søvn er like viktig som trening og kosthold når det gjelder å oppnå dette, klarer jeg ikke la morgentrening komme på bekostning av dyrebar søvn. Det er iallefall dette jeg bruker som unnskyldning når Henrik spør meg om å trene før morgenkunder klokken sju 😉 En ting hadde vært om jeg kom meg i seng tidligere om kvelden (noe jeg håper folk som sverger til morgentrening gjør!), men det er omtrent umulig i dette landet. Så lenge vi har bodd i Dubai har det sikkert skjedd mindre enn 10 ganger at jeg og Ian har komt oss i seng før klokken 22.00!

Idag våknet jeg derimot godt uthvilt 1 og en halv time før jeg hadde tenkt. Så, i stedet for å sovne om igjen tenkte jeg at jeg kunne ta meg en kjapp joggetur siden jeg hadde en busy dag foran meg. Og slik ble det.


Det ble 30 svette minutter i morgensolen i bra tempo. Bra musikk = bra tempo 🙂

Så (i min verden iallefall) er det én ting å stå opp midt på natten for å trene, en helt annen ting å trene med en gang man står opp 😉 Haha, jeg vet jeg er rar..

Ha en fin torsdag folks! Jeg har akkurat hatt hjemmelaget ostekake til frokost for å feire Henrik som fyller år idag. Let the weekend begin!

#løping #morgencardio

1 view

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png