top of page

To helt forskjellige ting

Dere vet at jeg elsker å sove. ..Vel, om dere ikke allerede visste det så vet dere det iallefall nå 😉

Av den grunn synes jeg det er rart når folk stiller vekkeklokken på 05- eller 06- og noe for å trene på morningen. Jeg mener, jeg trener jo hovedsakelig for å holde meg i form- jeg vil se bra ut, føle meg bra, og prestere bra i hverdagen. Og fordi jeg vet at søvn er like viktig som trening og kosthold når det gjelder å oppnå dette, klarer jeg ikke la morgentrening komme på bekostning av dyrebar søvn. Det er iallefall dette jeg bruker som unnskyldning når Henrik spør meg om å trene før morgenkunder klokken sju 😉 En ting hadde vært om jeg kom meg i seng tidligere om kvelden (noe jeg håper folk som sverger til morgentrening gjør!), men det er omtrent umulig i dette landet. Så lenge vi har bodd i Dubai har det sikkert skjedd mindre enn 10 ganger at jeg og Ian har komt oss i seng før klokken 22.00!

Idag våknet jeg derimot godt uthvilt 1 og en halv time før jeg hadde tenkt. Så, i stedet for å sovne om igjen tenkte jeg at jeg kunne ta meg en kjapp joggetur siden jeg hadde en busy dag foran meg. Og slik ble det.


photo

Det ble 30 svette minutter i morgensolen i bra tempo. Bra musikk = bra tempo 🙂

Så (i min verden iallefall) er det én ting å stå opp midt på natten for å trene, en helt annen ting å trene med en gang man står opp 😉 Haha, jeg vet jeg er rar..

Ha en fin torsdag folks! Jeg har akkurat hatt hjemmelaget ostekake til frokost for å feire Henrik som fyller år idag. Let the weekend begin!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page