The genious strikes again

When will I learn?

Jeg synes det har vært litt kjøligere (les: mindre drepende varmt) i det siste, og fant derfor ut at jeg skulle ta meg en joggetur med lydboken imorges siden jeg våknet lenge før jeg egentlig måtte.

Vel, det var varmere og mer slitsomt enn jeg trodde, og jeg endte opp med 30 min jogg, 30 min gåing og 15 min jogg igjen. Joggingen gikk seint, eller som pappa ville sagt “helt, helt, heeelt, helt, helt rolig” 😉 Men jeg fikk iallefall unnagjort mer enn en time morgentrim med Katniss før første kunde var på plass.


Nå er dagens jobb unnagjort og jeg tar meg en siesta på taket. So that’s where I’ll be if anyone needs me 🙂

Ha en fin fredda, Snaiks!

#Jogging #morgencardio

1 view

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png