top of page

The day after

Vi var altså på fredagsbrunsj igår hvilket betyr en hau med mat og unlimited drinks. Sistnevnte kan ha en liiiiiiten effekt på hvordan man føler seg dagen etter, men jeg var ikke så hard på flaska som visse andre (les: Ian) var, så dagen idag har vært helt perfekt!

For det første fikk jeg sovet ut, noe kroppen min har hatt lyst til helt siden sist lørdag. Deretter ble det chill oppe ved bassenget i førtiførsteetasje med Ian, Kirby og Martin som er på besøk hos oss i helga. Det var digg det! Det blir nemlig ikke så mye solings på meg for tiden, så de timene der var noe både jeg og pigmentene mine satte pris på.

En treningsøkt fikk vi jo også tid til, og for min del ble det en lett blanding av alt. Jeg kjørte blant annet overhead squat med 55 kg (5,6,8 og 7 repetisjoner)!  Det ble også en sirkel på overkroppen bestående av militærpress, chins, pushups, foroverlent ro og dips, så jeg tror og håper jeg vil kjenne det i overkroppen imorgen!


treningskompisene mine matchet i SHP-farger idag 🙂


Middag (..og lunsj og frokost når jeg tenker meg om..) ble sushi på vår favoritt sushibuffé på Dubai Marina. I love it! Ca 35 biter sushi ble det på meg, ikke så værst eller?? 😉


3 av maaaaaaaaangetenk at ris og fisk kan smake så godt?!guttaboys klarte også å fortære et par biter


Nå nærmer klokken seg 11 her i Dubailand, og jeg tror jammen at vi skal komme oss i seng. Det er jo arbeidsdag imorgen (her starter arbeidsuka på søndager) og vi har fått en forferdelig uvane i det siste der vi ikke kommer oss i seng før kl HALV TO!! What?! Det må vi gjøre noe med- jeg akter å starte allerede idag!

Så, god natt 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page