top of page

The Big Finale

Idag våknet jeg opp med få steder på kroppen hvor jeg ikke er støl eller har vondt! Det værste er smerten i det ene kneet, for det minner nesten om den følelsen jeg hadde etter jeg løp marathonet..

Men for en dag det var igår! Virkelig en rollercoaster i både humør, energi- og adrenalinnivå!


Det er nesten surrealistisk å konkurrere side om side med de beste i verden. Jeg fikk vite igår at jeg slo selveste Annie Thorisdottir (som har vunnet typ VM i crossfit to ganger på rad!) på en av øktene- WTF liksom?!

Før dagens finaleøkt ligger jeg på 5. plass (tror jeg), men det ser svært skummelt ut siden fjorårets vinner ligger rett bak meg og kommer til å leke seg gjennom dagens økt.

Finaleøkten ser kort sagt brutal ut, og jeg gruer meg ihel til å gjennomføre følgende:

Bleep test (typ shuttle runs der man må øke tempo for hvert nivå)

90 sek hvile, hvorav 1 min er uten at man har lov å bevege på seg (wtf?!)

30 box jumps 15 ab wheel roll outs 30 goblet squat @ 20 kg 20 earthquake-bar benchpress (ikke spør..) 10 leaps of faith (igjen, don’t ask!) 20 fat grip burpees to overhead @ 2 x 12 kg 50 air squats 50 (!) trap bar deadlift @ 70 kg 750 m row 50 situps 1000 m skierg 40 burpee box overs

Whaaaaaaaat!? Noen som gidder å gjøre det for meg eller?

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page