top of page

Testuke

Først og fremst må jeg vel komme med en #egenreklame, for det ser jo ut som at det blir noe av dette online treningsprogram opplegget vårt (takket være responsen fra dere!), og dermed blir dette strengt tatt reinspikka reklame.

Programmene er allerede klare. Ian har laget de, og i uken som var har vi begge testet samtlige økter. Selv om det egentlig ikke var noen spesielt nye øvelser for meg, har jeg vært stiv og støl hele uken. Med hodeverk og såre legger (!) var det derfor lett å ta treningsfri i dag.

Etter litt diskusjon om hvem, hva og hvordan laget altså Ian 4 fullkropps- treningsprogrammer, og ved første øyekast ser det ut som helt vanlige “Inger-økter”. Dvs baseøvelser, keep it simple, og ingenting særlig fancy. Just the way I like it! Men så ser man på detaljene, som f.eks tempoet, og plutselig blir det hakket mer interessant. Å gjøre en øvelse på tempo betyr at man har en gitt tid til hver “fase” av løftet. For en knebøy for eksempel kan det være at man skal bruke 3 sekunder på å sette seg ned (FML), ha 1 sekund i bunn, reise seg på 1 sekund, for så å kjøre rett på neste rep uten pause. Tempoet skrives da som 3110. Dersom det ikke makes så mye sense akkurat nå så kan jeg bare fortelle én ting: det endrer alt, og å kjøre 10 stk knebøy blir plutselig ikke like koselig lenger. Det som derimot er bra, og som jeg virkelig har fått kjent på denne uken er at man får den såkalte “kontakten” med hvilke muskler som jobber. Kontakt har man jo uansett altså, men det kjennes bare helt annerledes. I stedet for å bare kjempe meg gjennom tunge bulgarske splitt har jeg i stedet redusert belastningen litt og tatt meg tid til å gjøre øvelsen rolig og kontrollert. Og på chins har jeg bare måtte innse at jeg ikke klarer like mange reps “som vanlig” når øvelsen skal gjøres i ett visst tempo.

Men, dersom man blir sterkere av det så er det jo verdt det! 😉


fullsizerender-6

fullsizerender-3

fullsizerender-5

fullsizerender-4

Noen endringer fant vi ut at vi må gjøre, men ellers tror jeg det blir bra altså! I morgen skal vi filme gjennom alt- wish us luck 😀

Det er så gøy at dere også er gira på dette altså! I’ll keep you posted!

Snaiks 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page