top of page

Tenåringer ass

Det er kjentfolk i Dubai igjen, type crossfittere. Det betyr at det har vært flere gode treningsøkter med Christin og Henrik (som de så fint heter) så langt denne uken. Idag var det rykk (..eller snatch) som stod på menyen.

Og rykk ble det. Like a boss! Ikke fra meg vel og merke- men Christin. Jeg fikk seriøst hakeslipp da den lille jenta rykket opp stanga som om den var en trepinne! Snakk om treningsmotivasjon! Så sinnsykt kult! ..hun er forresten egentlig ikke liten, men er man tenåring så er man 😉


denne frøkna her ass. Jeg tar av meg hatten!

denne frøkna her ass. Jeg tar av meg hatten!


Vi avsluttet med Annie (en såkalt crossfit benchmark workout). Den består av:

50 double unders 50 sit-ups 40 double unders 40 sit-ups 30 double unders 30 sit-ups 20 double unders 20 sit-ups 10 double unders 10 sit-ups

..og den lille vrien var at vi gjorde sit-upsene i glute-hamraisen- jeg troooooor det kommer til å kjennes i magen imorgen 😉


photo copy 2

double undersphoto copy

GHD situps


Nå må jeg fores!

Snaiks 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page