top of page

Takknemlighet og lykke

Ett nytt år står for døren, og i slike anledninger blir det jo lett at man tar ett lite tilbakeblikk på året som har passert. Og selv om det hadde vært naturlig med en nyttårskavalkade der jeg tar ett dykk i ingerindubai-arkivet, tenker jeg heller å dedikere dette innlegget til lykke og takknemlighet.

Igår da jeg gikk fra jobb stoppet en av security-vaktene meg og sa på sin noe skurrete engelsk: “everytime I see you, you always look so beautiful- what is the secret?”.

“I’m happy” fikk han til svar.

For det er jeg. Fra dypt inni hjerterota helt ut i de oppspiste negletuppene mine! Lykkelig!

Jeg har så mange grunner til å være lykkelig. Jeg er frisk. Jeg bor ett sted der det er sol mesteparten av året. Jeg har en jobb som kun føles ut som jobb de dagene jeg må stå opp før klokken syv, og der ingen dager er like. Jeg bor ca 300m fra jobb i en leilighet som i mine øyne er perfekt. Jeg har en nespresso-maskin som gir meg kaffeglede hver morgen, og nå har jeg til og med en støvsuger som faktisk fungerer!

Men den egentlige grunnen til at jeg er så lykkelig er på grunn av alle de flotte menneskene jeg har i livet mitt. Jeg har venner både i Dubai, Sverige og Norge. Og selv om jeg har flyttet langt fra mange av vennene mine, er det som at jeg ikke har vært borte i det hele tatt når vi møtes igjen.

Jeg har ett nært og godt forhold til både onkler, tanter og søskenbarn, og jeg har en kjempesnill svigermor og svigerfar som jeg kan være meg selv 100% med. Jeg har en storebror som etter barndommens krangling og grining i baksetet på vei til Tyskland har blitt en bestevenn som alltid er glad på mine vegne, som er engasjert og positiv til omtrent alt, og som alltid får frem smilet gjennom en skypesamtale.

Jeg er gift med min bestevenn. En som tar meg for den jeg er, som holder ut med min olstring (yep, it’s a word!) og som ikke lar seg stresse eller blir sint like fort som meg. Ian er virkelig mannen i mitt liv!

Ikke nok med det. Jeg har en mor og en far som har gitt meg en trygg og god oppvekst fyllt av glede, latter og uendelig med kjærlighet. Jeg er den jeg er idag på grunn av dem, og jeg er evig takknemlig for alt de har gjort for meg.

Hallo, jeg har til og med dere, som gidder å lese denne “sesåflinkjegharværttilåtrene”-bloggen min, og som forgyller min hverdag med fine ord og snille kommentarer!

Sorry borry, ikke for å skryte ass, men jeg har’e gøtt! 😀

Men nå får det være nok med skrytinga- egentlig er det jo ikke skryting i det hele tatt, jeg bare uttrykker hvor mye jeg har å være takknemlig for, men klokka er mye i Dubailand og jeg må ta på meg finkjolen 😉

DSC_0132

Takk for alt det gamle fine lesere, og ha ett riktig G O D T    N Y T T   Å R !!!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Σχόλια


bottom of page