top of page

Støt, markløft, pullups og dips

I dag fikk jeg kjenne litt på hvordan det er å ikke ha ett helt eget gym til rådighet da det plutselig ble litt folksomt på PULS. Ikke det at jeg hadde en så veldig konkret plan da jeg satte igang, men jeg måtte tilpasse litt underveis for å ikke ta opp både stenger og rack i fleng. Så det skal dere ha dere som ikke trener på privat gym og må gjøre dette hver gang dere trener; dere er flinke til å dele 🙂

Og når vi er inne på trening på “vanlige” gym; hva er greia med at folk absolutt skal droppe vektene “bare fordi de kan”? Selv gjør jeg det aldri, helt enkelt for at vårt gym i 13ende etasje hadde fått svært mange uvenner om vi skulle droppe vektene i tid og utid. Skjer det at jeg dropper er det av sikkerhetsgrunner som følge av en mislykket repetisjon i en knebøy, frivending eller hva det måtte være. Å slippe vekten bare fordi man ikke gidder å sette den fra seg på en normal måte er i mitt hode på grensen til latskap. Vi er vel alle på gymmet for å trene, så hvorfor ikke behandle vektene litt bedre og få en ekstra treningsbonus på kjøpet? Men det er nok lettere for en gym-eier å se det på denne måten tenker jeg, og når det er sagt, på crossfittimen da det var lov å droppe vekter gjorde jo fruen det selv også 😉

Uansett, dette er hva jeg gjorde mens jeg prøvde å la vær å kjefte på de som slengte på vektene: A1) 4 x 1 frivending + 3 split jerk @ 60-65kg B1) 4 x 6 markløft @ 100kg B2) 4 x 10 sittende KB arnold press @ 2x12kg C1) 3 x 10 pullup C2) 3 x 10 dips


20140813-111455 pm-83695441.jpg

Imorgen venter en 10-timers kjøretur til Beitostølen. AFPT arrangerer nemlig convention, og vi skal få lytte til det nyeste på treningsfronten av dyktige forelesere. Gleder meg!

Alarmen ringer 05.30, så jeg bør visst pakke litt og komme meg i seng 😀 God natt

9 views0 comments

Hozzászólások


bottom of page