top of page

SHP 2 år

Den 17. april var det eksakt 2 år siden vi hadde offisiell åpning av SHP, og idag feiret vi vårt 2-års jubileum. Selv om tiden flyr som aldri før her i ørkenen føles det nesten som en evighet siden vi poppet champagnen, jeg, Ian og vår gode venn Kirby for det som nå er over to år siden. På det tidspunktet var det ikke mange i Dubai som visste hvem og hva SHP var, mens vi nå, per dags dato, har 2 (!) gym- og behandlingsfasiliteter, 7 fantastiske kollegaer (som vi også er så heldige og kan kalle våre venner) med på laget, og over 1200 navn i kunderegisteret!!! Dét er ganske sykt å tenke på det! Iallefall når jeg tenker på hvordan det hele startet da 3 uvitende nordmenn med både begrenset budsjett og begrenset kunnskap om hvordan man starter en bedrift i Dubai, pakket kofferten og dro til araberland på sensommeren i 2011.

Det er vel lov å være stolt av sånt, eller???

Og jeg kan jo ikke la være å gi cred til Ian, for la det bare være sagt; jeg hadde ikke levd dette livet i Dubai om det ikke var for ham. Den mannen har jo for pokker gjort at drømmer jeg ikke engang visste at jeg hadde har gått i oppfyllelse!

Og dere, dette er bare begynnelsen 😉


photo 1

photo

photo 3

photo 4

photo 5

Ha en fin kveld kjære lesere, jeg tar med meg entrepenøren min og hopper i loppekassen 😀 God natt!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page