top of page

Ses vi i helgen? #reklame

Til helgen drar jeg til Oslo, eller nærmere bestemt Sørum, igjen for å holde treningstimer på gården til Mari Aurora. Det gledes! Ian er med som sist og holder foredrag om hvordan man får mer resultater dersom fettforbrenning, bygge muskler eller å øke maksimal styrke er målsetning, og etterpå blir det trening med yours truly. I juni var det jo stor suksess, hvis det er lov å si, med blå himmel og spreke, blide folk så langt øyet kunne se, så jeg ser virkelig frem til gjentagelse. Men, nytt for denne gangen er at vi også skal kjøre en “Inger Spesial”-økt, der vi har mulighet til å kjøre på med både tunge knebøy og pullups, og jeg har troa på at det kan bli et meget kult opplegg. Akkurat den timen passer nok aller best for de som har litt erfaring med styrketrening fra før, mens den første treningstimen er tilrettelagt alle.

Nå har jeg forstått det sånn at det er mye som skjer den kommende helgen av sporty events, men likevel er det en god gjeng som har meldt seg på allerede. Har du lyst å være med? Sjekk i så fall her og her er påmelding og info.

Håper vi ses i Sørum!

IMG_2919
IMG_2942
IMG_2943

Nå har jeg tatt på meg mascara for anledningen og skal stikke i forening (!) med venninnene mine. Herregud det høres så voksent ut! Dersom folk tar frem strikketøyet stikker jeg ass. Jeg bare nevner det 😉

Neida.

Men jeg må stikke, snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page