top of page

Run like you stole something!

Idag tror jeg at jeg hadde satt ny løpepers dersom noen tok tiden på meg! Kroppen var stappet med carbs etter gårkvellens hjemmelagte rundstykker til middag, og jeg tror jammen det hjalp. Eller så hadde jeg bare en bra dag 😉

Det kan forresten også ha å gjøre med at iPoden for tiden er stappet med ny gøy musikk. Og for en gangs skyld skal jeg dele den med dere- om min musikksmak ikke er like oppdatert som hjemme i norge, så skylder jeg på tidsforskjellen 😉

 1. Macklemore & Ryan Lewis: White Walls

 2. HAIM: The Wire

 3. Pitbull ft Kesha: Timber

 4. Lorde: Royals

 5. Avicii: You Make Me

 6. One Republic: Counting Stars

 7. Sonnentanz ft. Will Heard: Sun Don’t Shine

 8. Awolnation: Sail

 9. Justin Timberlake: Take Back The Night

 10. Jason Derulo: Talk Dirty To me

 11. Jet: Are You Gonna Be My Girl

 12. Grace Potter: Paris

Jeg har jo tidligere tipset om å ha en lydbok på øret som løpemotivasjon, men har i det siste kommet frem til at musikk funker det også 😉


large

… en ting til, til DJ Ole (les: storebror); kan du legge disse sangene inn på mamma sin iPod? Hun har nemlig arvet mer av din musikksmak og trenger noe annet enn pappa sin Robbie Williams å høre på når hun går tur 😀

1 view0 comments

Comments


bottom of page