top of page

#reklame for #myelsk

På torsdag reiser vi hjem til Norge, og blir i hele 2 uker! Det har jo nesten blitt tradisjon å reise hjem til 17. mai, men i år får vi et lenger Norgesopphold fordi Ian skal rundt å jobbe litt. Flinkingen min.

Han skal holde kurs om 3D trening i både Stavanger, Haugesund, Bergen, Kristiansand og Oslo 9. – 14. mai. 3D- trening er egentlig ikke noe nytt, men det er heller ikke det man vanligvis ser folk gjøre på et treningssenter. De fleste vanlige styrkeøvelser skjer i ett plan (dvs opp og ned eller frem og tilbake), mens 3D-trening inkluderer flere retninger, og gjerne kombinasjoner av disse. Dette gjør bevegelsene mer like det vi gjør i hverdagen, eller i idrett.

Se for eksempel for deg at du skal være med å flytte en tung sofa. Du har lært deg bra markløftsteknikk og stiller deg opp med beina parallellt i hoftebredde, bøyer deg ned med rett rygg og brystet opp. Løftet går fint og sofaen flyttes. Men i det du skal sette den ned er ikke beina dine lenger parallelle, og du har ikke mulighet til å senke med “god teknikk”. Det er litt dette denne type trening handler om. Å forberede seg på at alt ikke alltid er som i en gymsetting liksom.

Høres dette interessant ut? I så fall kan du sjekke her for mer informasjon om tidspunkt og påmelding. Det er ikke bare for PTer altså, hvem som helst som har lyst til å lære mer om trening i ulike retninger kan være med 🙂

Lululemon SHP-478 med res
Lululemon SHP-494 med res
Lululemon SHP-515 med res
Lululemon SHP-531 med res

Som dere ser av Ian sin skjeggvekst (eventuelt av Kaia sin størrelse :-P) er ikke disse bildene tatt i går akkurat, men de passet til temaet syntes jeg. Bildene er forøvrig fra photoshooten vi hadde med Lulu Lemon da vi skulle ta ambassadør-bilde. Så vet dere det 😀

Herregud, nå trenger jeg å legge fra meg den her macen ass- øynene mine er snart firkantede! Det er oppstart av Styrketrening med Inger in Dubai– kull 2 i morgen, og jeg har derfor hatt ett og annet å fikse i dag, forråsirresånn! Men nå, nå er det natta.

Gudd nait, I’m out :-*

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page