top of page

PW m/lydbok

Da vi bodde i Stockholm var jeg lenge nesten avhengig av å høre på lydbøker. Jeg hadde en lydbok i ørene når jeg gikk til skolen, tok t-banen, handlet, laget mat og når jeg en gang iblant tok meg en joggetur. Jeg hørte gjennom så mange bøker (delvis uten å faktisk høre etter så veldig mye) at jeg ved ett tilfelle startet å høre på en bok uten å innse at jeg faktisk hadde hørt gjennom den før!

Meeeen, jeg skulle jo ikke skrive ett innlegg om hvor fjern jeg kan være av og til, jeg ville egentlig bare tipse dere om hvor genialt det er med lydbøker. Særlig om man gjør typisk morgencardio eller går mye turer. Har man en lydbok i ørene blir joggeturen eller powerwalken ganske mye gøyere spør du meg!

Det gjelder bare å finne en spennende bok, og so far kan jeg anbefale Fifty Shades of Grey 😉 Så langt jeg har lest (les: hørt) har den iallefall vært bra, og jeg har ikke engang kommet til den mer juicy delen 😉

Så idag, når jeg fikk en avbokning på en av mine morgenkunder, tok jeg med meg Christian Grey og Anastasia Steele på en liten powerwalk. Og siden Ian er i Norge til over helgen og leiligheten forsatt bare er ett stort oppussingskaos, ser jeg for meg at det blir litt mer turgåing på meg de neste dagene.


PS! Jeg er så støl etter mandagens squatfest at jeg har vanskelig for å se for meg at jeg noen gang skal kunne gå normalt igjen.

Hæv a gudd one!

1 view0 comments

Comments


bottom of page