top of page

PT’s in the making

Intensivkurset til AFPT begynner å gå mot slutten, og jeg kan ikke forestille meg annet enn at de stakkars hodene deres må begynne å bli ganske så fulle av informasjon nå. Likevel er det flere av dem som kommer til SHP for trenings både før og etter lange skoledager. Jeg er mildt sagt imponert av innsatsen!

Idag var det Sunnivas tur, og gjett om jenta bevegte seg fint. Det var en fryd for PT-øyet mitt og timen fløy av gårde. Det passet fint på en dag som idag, jeg har nemlig vært på jobb fra klokken halv 8 til halv 11! Det er litt i seneste laget for denne frøkna.


photo copy

1 stk kunde imorgen, og så blir det stranden for å nyte de siste dagene med mamasen og papasen. Najs! 🙂

Gudd nait partypeople!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page