top of page

PT-reisen

Så gøy at dere likte ideen om PT-reisen! Vi har allerede fått noen tilbakemeldinger så det blir spennende å se hva som skjer! Imellomtiden tenkte jeg at jeg skulle gi dere litt mer info om hva det går ut på:

HVA ER PT-REISEN? PT-reisen er for deg som vil kombinere personlig trening og helse med sol og varme, og samtidig oppleve alt Dubai har å by på.

PT-reisen arrangeres av Scandinavian Health & Performance, ett norsk-eid privat treningssenter og klinikk i Dubai (det er her jeg jobber folkens, dersom det forsatt skulle være noen tvil om det!!). Hos SHP vil ett tverrfaglig team av naprapater, personlige trenere, coacher og kostholdsveiledere hjelpe deg med å nå dine målsetninger innen trening og helse.

I motsetning til andre treningsreiser der treningen foregår i store grupper, får du på PT-reisen trene sammen med personlig trener i SHP’s private gym uten forstyrrelse fra andre. Dette øker merkbart effektiviteten og sikkerheten i treningen. Du vil også reise hjem med skreddersydd trenings- og kostholdsprogram slik at du kan fortsette veien mot målene dine når du kommer hjem.

HVEM KAN DELTA? PT-reisen er for alle.  Vi ønsker å ta imot enkeltpersoner, par eller grupper på opp til 8 personer.

Fordi all trening foregår 1-on-1 sammen med en personlig trener er PT-reisen en bra mulighet for deg som ikke har trent før. Ingen forkunnskaper eller treningserfaring kreves.

Du trenger heller ikke være i toppform for å delta på PT-reisen. Treningen tilrettelegges etter dine forutsetninger og behov. SHP-teamet består av naprapater som  også kan hjelpe med eventuelle behov for rehabiliteringstrening.

For deg som har trent mye kan PT-reisen være en ypperlig anledning til å få struktur i treningen, hjelp til å nå målsetninger eller helt enkelt få påfyll av inspirasjon treningsmotivasjon.

HVA SKJER PÅ PT-REISEN? Ved første møte på SHP vil du få en konsultasjon der vi går igjennom dine målsetninger og forutsetninger, samt gjør en bevegelsesanalyse for å best mulig kunne lage ett treningsprogram som er tilpasset deg og dine behov.

Ved neste møte går din personlige trener gjennom  treningsprogrammene med deg, og du vil de påfølgende dagene gjennomgå en daglig personlig treningstime. Det vil finnes ulike alternativ å velge mellom når det gjelder tidspunkt for PT-timene. Hver dag utenom dag nr 1 vil det i tillegg finnes mulighet til å delta på ulike aktiviteter, blant annet utendørs morgentrening i gruppe, stand-up paddle-boarding, klatring, yoga eller spa-behandling.

To av dagene vil SHP holde foredrag om kosthold respektive trening.

Tiden utenom treningene og foredragene på SHP kan disponeres etter eget ønske. For deg som ikke har vært i Dubai før har vi laget en oversikt over hva som kan være verdt å gjøre i Dubai (den infoen kommer i ett senere innlegg!)

En dag på PT-reisen kan for eksempel se ut som dette:

Kl 08.00 Morgencardio/sight-seeing i Emirates Hills Kl 15.30 Privat trening på SHP Kl 18.00 Foredrag “Spis smartere” på SHP

..eller for eksempel:

Kl 08.00 Morgenyoga i Al Safa Park Kl 13.00 Privat trening på SHP Kl 16.00 Ørkensafari

Høres gøy ut, sant???

Og ikke nok med det, deltagerne på PT-reisen får bo på fine Le Royal Méridien Beach Resort & Spa, ett 5-stjerners hotell med privat strand og ett fantastisk bassengområde.

Hotellet ligger sentralt ved Jumeirah Beach Residences (JBR), bare 5-10 min (avhengig av trafikk) med taxi fra SHP’s lokaler. Det finnes hele 13 restauranter på selve resorten, og i tillegg finnes det ulike restauranter på JBR og Dubai Marina som er innen gådistanse fra hotellet.

Frokostbuffet inngår 😀


Infinity-Pool-1600x90071231

oversikt royal meridien

Les mer om hotellet her.

PS! Selv om du  ikke har råd eller lyst til å komme å trene hos oss selv,  hadde det vært supert om du kunne spre ordet til familie og venner du tror opplegget kan passe for.

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page