top of page

PT i magen?

Søndag allerede og ny jobbuke i Dubai! Selv om helgen gikk litt for fort, er det helt ok å være i gang med en ny uke. Mulig grunnen til det er at mamma, pappa, søskenbarnet mitt og venninnen hennes kommer til Dubai neste helg, eller kanskje fordi jeg digger jobben min.

Eller kanskje begge deler?

Det er liksom ikke så vanskelig å motivere seg til en ny arbeidsuke når den består av å møte, lære å kjenne, og å hjelpe en haug med folk til ett sunnere liv. Selvfølgelig er det litt kjipt de dagene kunden har booket trening klokken sju om morningen, og kansellerer fem over syv, men summa summarum kunne jeg ikke sett for meg en bedre jobb.


sdea020513-SHP_Final27

Akkurat der anser jeg meg veldig heldig i og med at jeg lenge egentlig ikke visste hva jeg ville bli når jeg “ble stor”. Men jeg startet med AFPT sin kostveileder utdannelse, tok deretter 3 år med ernæring i Stockholm, og toppet det hele med AFPT sin intensive PT-utdannelse. Og så bar det avgårde til Dubai da 🙂

Har jeg noen gang angret på det valget? Tanken har ikke streifet meg engang.


sdea020513-SHP_Final65

sdea020513-SHP_Final66

Og det er her dere kommer inn- og poenget med dette innlegget også forsåvidt. Jeg har nemlig fått lov til å gi dere en kode som gir dere 10% rabatt på alle kurser og utdannelser hos AFPT.

…i tilfelle dere har lyst å flytte til Dubai og jobbe som personlig trener og sånn mener jeg 😉

AFPT, eller Akademiet for Personlig Trening om du vil, har ett bredt studietilbud, både for deg som går rundt med en PT i magen, og for deg som allerede er personlig trener, men som vil ha litt mer kjøtt på beina.

Sjekk selv hva de har å tilby, og send meg en mail på: inger@shpdubai.com dersom du finner noe av interesse, så hjelper jeg med avslag i prisen 😉

Ha en fortsatt fin søndag! Jeg må tilbake på jobb 😉

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page