top of page

Preggo- crossfit

Jeg var faktisk gravid under årets Crossfit Open (noe som jeg i ettertid har brukt som unnskyldning for min relativt dårlige innsats), og det var under Open at jeg gjorde crossfit-inspirert trening sist. I alle fall ikke langt i fra. Men i dag kom jeg tilfeldigvis over en gravidvennlig wod i ett gammelt blogginnlegg, og fikk ett innfall om å teste. Og med gravidvennlig mener jeg at den ikke gjorde vondt sånn bekkenløsningsmessig, på alle andre måter var den faktisk ikke så vennlig som det kanskje ser ut på papir.

10 shoulder to overhead @ 40kg 20 front squats @ 40kg 30 air squats 40 hand release pushups 50 squat cleans @ 40kg

Sist jeg gjorde økten tok den litt over 12 minutt, og i dag gikk det selvsagt litt treigere. Jeg følte meg overraskende fresh, men er litt skeptisk for å komme for høyt i puls, så jeg gasset ikke på så mye som jeg ellers hadde gjort. Var likevel fornøyd med å være ferdig etter 15 og ett halvt minutt.

Jeg hadde forsatt tid å slå i hjel før vi skulle på team-middag, så det ble i tillegg 5000m på romaskinen av alle ting. Selv med lydbok på ørene var det ikke akkurat spennende, og jeg fatter ikke folk som ror 10-kilometre og maraton og det som værre er! Hatten av for de som orker sånt ass 😀


Det hører forsåvidt også til historien at jeg fikk kjeft av Ian når jeg fortalte om woden. Han har nemlig forelest om blant annet trening for gravide for AFPT-studentene i dag, og påpekte at omtrent alt var feil med økten jeg gjorde; den høye intensiteten, de eksplosive bevegelsene og det repetitive opplegget er noe av det jeg husker han sa før jeg lukket ørene (jeg er ganske flink på å lukke de når jeg får kritikk desverre). Men sånn utenom at det kanskje ikke var den smarteste gravidtreningen, så føltes det veldig bra egentlig.

Skal likevel ikke gjenta den før lille i magen er ute. Happy wife, happy life heter det jo, men jeg tror det gjelder litt motsatt vei også 😉

Ha en fin søndagskveld! I’m out 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page