top of page

Pre-cake row

I går ble storebror 35 år og søskenbarnet mitt Ine Marie ble 19, så det var fullt hus og stormende jubel i Grønedalen 21. Mamma hadde laget verdens beste sjokoladekake, og for at den skulle smake enda litt bedre satte jeg meg på romaskinen i kjelleren før gjestene kom.

Romaskinen står der jo alltid, men det er desverre ikke like fristende å bruke den som det er å dra ut på løpetur for eksempel. Nå som jeg ikke kan løpe er det iallefall en måte for meg å få gjort litt cardio, så jeg tenkte jeg kunne gi den ett forsøk. Dessuten hadde kollegaen min Anja testet hvor langt hun klarte å ro på 20 minutt, og gravid eller ei, jeg sier ikke nei til en utfordring! ..hun gav meg forsåvidt ikke utfordringen heller egentlig, det var bare jeg som kjente at det var lettere å ro med ett mål i sikte.

20 minutt og 4755 meter senere var jeg ferdig, og da kom akkurat Ian tilbake etter å ha spilt golf, så han ble også dirigert inn på romaskinen for litt pre-cake roing, eller tvangsroing om du vil. It’s fun when it’s done og alt det der 😉


Kaken smakte forøvrig like godt som den alltid gjør, men lille bebis i magen gjør meg mye fortere mett enn før, så jeg ble nesten snurt for at jeg ikke klarte å spise så mye som jeg hadde lyst på! Flaks at det ennå er noen rester i kjøleskapet da 😀 Ha en fin mandag, snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Bình luận


bottom of page