top of page

Okka by, okka crossfit

I dag tok jeg turen til Crossfitsenteret Puls i Egersund, og gjett om det var gjort endringer der siden sist jeg var innom! Nå var det både ringer i tak, masse kettlebells og mer enn to skivstenger 😉 Og ikke minst var instruktøren flink, økten passe utfordrende, og meddeltakere spreke. Jeg var deilig sliten da det var over, gleder med allerede til å delta igjen neste uke.

Økten(e) vi gjorde var som følger:

10 min amrap: 20 thrusters @ 40kg 30 KB swing @ 20kg 20 burpees

4 minutter pause

10 min amrap: 20 markløft @ 60kg 30 armhevinger 60 double unders

5 min pause

7 min amrap: 7 pullups 14 wallballs @ 8kg 21 air squats

2 min pause

7 min amrap: 7 burpee box jump overs 14 KB swings @ 24kg 21 sit ups

De to første amrapene gjorde vi i par, så det ble jo strengt tatt ikke like mye jobb som det som står nedskrevet, mens det to siste amrapene ble gjort på egenhånd. Deretter avsluttet vi med godeste Sally. Hvordan den galskapen foregår kan du se her. Guttene på Crossfit Puls prøvde forøvrig å gjøre Sally med jentevekt, men da satte ingerindubai ned foten! De måtte iallefall øke til 50 kg, selv om jeg helst ville at de skulle kjørt 60 kg. Undertegnede kjørte med 40 kg og nøt hvert sekund.

…eller noe i den duren 😉


20140807-115713 pm-86233898.jpg

Nå skal jeg prøve å få to timer på øyet. Vi skal nemlig stå opp midt i natten for å kjøre mot Trolltunga! Gleder meg 🙂

God natt partypeople, snaiks

6 views0 comments

Comments


bottom of page