top of page

Nye sko- gammel treningsøkt

Jeg hadde lite lyst til å trene da min siste kunde gikk klokken 6 idag. Da hadde det vært omtrent non-stop med kunder og jobb siden klokken 7 (!) imorges, og jeg var over middels trøtt. Men selv om jeg ikke hadde lyst til å trene, hadde jeg fryktelig lyst til å ha trent, så jeg gikk for en rask sirkeløkt av type god gammeldags slager.

Det vil si rask i teorien ja, for jeg hadde glemt hvor slitsom økten var. Det tok meg jo nærmere 50 minutter (inkludert instagram- og snapchat-pauser) å gjøre 4 runder av:

10 trapbar markløft @ 100kg 10 push press @ 50kg 10 knebøy @ 80kg 10 nøytrale pullups 10 dips 10 ring row


IMG_6564

Men foruten at det tok meg en halv evighet å bli klar, så må jeg si jeg var svært fornøyd med å kunne gjøre markløftene på 100 kilo. Riktignok med trapbaren (som gjør det mye lettere), men likevel. ..det må ha vært de nye skoene som gjorde susen 😉

I’m out! God natt :-*

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page