top of page

Ny bikini & sliten hamstrings

Strake markløft er en rar øvelse. Jeg kjenner nesten ingenting (noen steder!) mens jeg holder på, men etter jeg er ferdig er beina så gele at jeg går som et piggsvin i tresko (jeg vet jo ikke hvordan gangen til ett treskodd piggsvin er, men kan tenke meg det er litt awkward..)

Dagens korte, men effektive, treningsøkt bestod som dere kanskje kan gjette av strake markløft. Vi kjørte 10 reps x 10 og supersatte det med situps. Med tanke på hvor funky hamstrings føltes like etter, kan jeg tenke meg at det blir en grei dag imorgen for bakside lår 😉

Vi gjør altså annet enn å trene også her i Thailand, men siden resten av dagene foruten om treningen er av meget avslappende art, er jeg ikke så sikker på om det er så mye nyttig info for deres del. Idag har jeg f.eks innviet den nye bikinien min, skiftet farge på tåneglene fra blå til naturlig farge, vasket håret uten balsam og spist Häagen-Dazs Caramel Biscuit & Cream for n-te gang! Med andre ord, en bra dag 🙂


Og siden vi ligger litt foran dere i tid (vår dag er snart over) kan jeg derfor ønske dere også en god dag 🙂

Snaiks!

#Bikini #situps #strakmark

0 views0 comments
bottom of page