top of page

Next level hjemmegym

Okei, jeg løy visst litt da jeg sa det ikke skjedde så mye bloggverdig her i Portugal, for i forigårs fikk nemlig dette feriehuset til svigerfar tidenes oppgradering. Og da tenker jeg ikke nødvendigvis på den nye jaccuzien eller putting greenen (!) på gresset. Han har nemlig investert i et skikkelig hjemmegym, og det er bare så utrolig kult for en over gjennomsnittlig treningsglad fyr som meg at jeg knapt klarer å forstå at det er sant.

3 kettlebell og en meget robust kleesnor har jo funket bra tidligere år, så jeg kjenner meg mildt sagt bortskjemt som nå har både squatrack med pullupsstang, benk, step og justerbare manualer til rådighet. Vi har til og med en trap bar og en freakin safety bar! Herregud som jeg skal kose meg med treningen her fremover!

Utstyret ble bestillt fra to ulike leverandører, så vi har ikke fått de vanlige stengene og vektene enda, men når det er på plass vil det jo bli akkurat som å trene hjemme på SHP. Bortsett fra at treningen nå foregår under åpen himmel. Fy søren altså, vi er så heldige!

Samme dag som vi satte opp utstyret gjorde jeg og Ian tidenes mest randomme og spontane økt, og i går gjorde jeg en mer typisk Inger-økt. Litt chins, litt press og tunge ettbeinsøvelser så var jeg fornøyd. Det tok riktignok nærmere to timer, men det var fordi jeg fikk selskap av Kaia underveis, ikke nødvendigvis for at jeg trente så mye 😉

Håper søndagen er fin,

Snaiks 🙂

1 view0 comments

Comments


bottom of page