top of page

New Year, New You?

Altså, selv har jeg ingen andre store planer for året som står for døren enn å huske på å skrive 2016 istedet for 2015, ja, også å være mamma selvsagt, men i disse nyttårsforsetningsdager må jeg jo bruke anledningen til å reklamere litt for AFPT igjen. ..sånn i tilfelle du har lyst til å bli PT eller noe i løpet av 2016 liksom 😉

Når jeg får mail med spørsmål om rabattkoden til AFPT sine kurser er det alltid hyggelig når vedkommende forteller litt om seg selv. Og flere ganger har jeg fått lest at planen ikke nødvendigvis er å jobbe som personlig trener eller kostholdsveileder, det er flere som ønsker å utdanne seg innen kosthold og trening først og fremst for sin egen del. Og det digger jeg så sinnsykt! Snakk om å invistere i seg selv da! Det er klart at å ha en PT handler om mer enn å bare ha en person med kunnskap, man får jo både motivasjon, kanskje ett ekstra dytt i baken og ikke minst noen å stå til ansvar for når man har en PT, men likevel. Tenk så digg å vite selv hva som er den beste måten å trene på dersom man vil stramme opp rumpa etter fødsel (lol, kanskje jeg har ett lite nyttårsforsett likevel), eller forebygge skader på, eller hvordan man skal trene for å bli flinkere i pullups, knebøy, eller livet generelt for den saks skyld.

Jeg kan bare snakke for meg, men jeg ville i alle fall ikke vært foruten den kunnskapen 🙂

Screen Shot 2013-02-18 at 4.40.24 PM

Send meg en mail på inger@shpdubai.com om du ønsker å bli bedre kjent med AFPT i løpet av det nye året da! Neste PT-kurs starter 29. januar i Oslo- jeg bare nevner det liksom 😉

Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page