top of page

Morgentrim

I morges var denne fruen lys våken klokken halv 6, og det til tross for at vi ikke sovnet før i ett-tiden i går. Etter en halvtimes forsøk på å sovne igjen måtte heldigvis Ian på do, og da så jeg min sjangs til å lure ham med på en morgentur langs stranden.

Det måtte litt overtalelse til, men til slutt fikk jeg viljen min- som vanlig! Stakkars Ian ass.. Men det var en super start på dagen, og en bra måte å se litt mer av nærområdet på, så jeg tror ikke han var så veldig lei seg for litt tapt søvn likevel.

Vi gikk i en og en halv time, men hadde likevel energi (og tid!) til litt overkroppstrening på hotellgymmet etterpå før det var dags for frokost. Så var vi klare for en lat dag på stranden liksom 😉


Min overkroppstrening bestod av pullups, chins og pullups med nøytralt grep:

A1) 5 x 5 pullups B1) 5 x 5 chins C1) 5 x 5 nøytrale pullup

Enkelt og greit. Eller egentlig langt fra enkelt! Jo tyngre jeg blir, jo tyngre blir disse pullupsene, og jeg er redd for at jeg plutselig ikke skal klare dem lenger. Ikke at det er så farlig egentlig, men jeg har jo liksom “alltid” (les: lenge) vært flink på pullups, og det føles rart at jeg nå sliter med å gjøre 5 stk liksom. Før jeg ble gravid gjorde jeg jo rett som det var pullups med 10-kilos vektvesten, og selv om jeg ikke har lagt på meg så mye som 10 kg ennå, føles gravid-pullups (yep, det må bli en hashtag kjenner jeg) tyngre enn med vest ass..

Jaja, Ian trøstet meg med at 15 sett med strikte 5’ere er tungt for de fleste- gravid eller ei. Er det rart jeg er glad i mannen eller?! 😉

Begynner i skrivende stund å kjenne at jeg har vært våken siden før fuglene feis, så jeg tror jammen det må blir en liten siesta før vi går ut og jakter mat.

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page