top of page

Mid- & post shuttle runs

Filmet litt under løpedelen av gårdagens trening også, og selv om det er mest bare tulleprat i en mild endorfinruset tilstand, tenkte jeg å slenge opp videoen likevel, “enjoy” 😉

Nå skal jeg snart hjem til en arabisk familie og lage mat! De har 2 hushjelper, søte damer, og jeg hjelper dem med å lage nye sunne oppskrifter. Den første gangen var det litt småflaut da disse damene egentlig er myyyye bedre å lage mat enn det jeg er, men min rolle er mest å sette sammen oppskrifter som er sunne, og ikke krever mange rare ingredienser. Ingenting superfancy med andre ord, men gjett om jeg skulle ønske jeg hadde matlagingskunnskapene til denne frøkenen av og til! Uansett, familien er iallefall  fornøyde, og det er fjerde gangen jeg skal dit idag 😉


“hi sleepyhead” sa Ian til meg da jeg kom på jobb en time etter ham.. er nok litt trøtt i trynet idag ja 😉


Ha en fin dag! Later!

1 view0 comments

Kommentare


bottom of page