top of page

Mens Kaia sov

..fikk denne mammaen startet dagen med en aldri så liten treningsøkt.

Vi har som nevnt mange ganger gym i 38ende etasje, og jeg kjenner jeg kommer til å sette enda større pris på akkurat det i tiden fremover. Som i morges for eksempel mens Kaia sov godt på morfar sitt bryst, grep jeg sjangsen til å stikke opp for litt morgengymnastikk. Da hun våknet var jeg ikke mer enn en heistur unna, og puppen like nære 😉

Jeg prøvde meg forsiktig på litt unilaterale øvelser igjen, og både bulgarske splitt og utfall kjentes ok. Jeg gjorde de riktig nok uten noen som helst belastning, men shit det føltes bra! 4 minutter løping ble det også til oppvarming gikk, og det var nok til å få fram løpe-euphoriaen hos meg. Jeg har jo for pokker ikke løpt siden mai liksom! Åh som jeg gleder meg til både joggeturer og intervaller ass!

I dag ble det derimot 3 runder av følgende:

20 bulgarske splitt 20 1-arms DB ro @ 12kg 20 utfall bakover fra step 20 push press @ 2 x 12kg 20 1-beins RDL 2 x 12kg


Er det innafor å si at jeg ønsker meg støle lår i morgen eller?

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page