top of page

Me time

Her om dagen kom jeg til å tenke på om jeg angret på at jeg ikke festet mer, gikk ut for å spise middag og på kino og sånn før Kaia kom. For lets face it, det har jo ikke akkurat blitt mye sånt det siste halve året. Jeg tror jeg kan telle på én fing hvor mange ganger jeg har vært ute på vift de siste 7 månedene liksom. Men jeg kom fort fram til at jeg absolutt på ingen måte skulle ønskt at jeg gjorde mer av sånt.

Altså jeg liker jo å ta meg en fest jeg som alle andre, men det er lenge siden jeg gikk ut bare for å gå ut. Dersom det var en anledning til å ta en fest var det greit nok, men hverken jeg eller Ian har vært sånne som “drar på byen” bare fordi det er helg.

Det jeg derimot skulle ønske at jeg gjorde annerledes før Kaia, er å sette pris på en treningsøkt der jeg bare har meg selv å tenke på. Jeg har jo hatt noen sånne siden Kaia kom, men de aller fleste treningsøktene har vært med henne til stede. Hun er verdens søteste treningspartner, men ting tar tid og det er ikke til å legge skjul på at jeg trener mindre som følge av det.

I dag derimot fikk jeg trene hardt og lenge- akkurat som i gamledager 😉 Aahh, så digg det var!

A1) 5 x 3 clean & jerks @ 60kg B1) 4 x 10 knebøy @ 80kg B2) 4 x 10 pullups C1) 3 x 10+10 utfall @ 50kg C2) 3 x 10 pushups på ball D1) 2 x 10+10+10 GHD-complex


Ha en fin lørdag!

Snaiks 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page