top of page

Løpetid?

Jeg løp i går, og jeg løp i dag. Er det lov da?

Jeg føler nemlig nesten at jeg må unnskylde meg litt når jeg er inne i perioder med mer løping enn vanlig. Jeg mener, jeg skal jo liksom være en sånn styrketreningsjente som kun elsker tunge knebøy og hater cardio, non-lifters og folk som ikke liker bacon. Eller?

Greia er at jeg alltid har likt å løpe, men grunnen til hvorfor jeg liker å løpe har endret seg litt med årene. Før løp jeg for å brenne kalorier, og trodde at løping alene ville gi meg drømmekroppen. Klart, det at løping brenner kalorier er jo en bonus den dag idag også, men nå løper jeg hovedsakelig for at jeg liker følelsen jeg får når beina bare glir fremover på asfalten, hodet klarner, hjertet pumper og svetten siler. Det er digg helt enkelt!

Så ja, det blir nok litt mer løping på meg i tiden fremover. Delvis fordi været endelig tillater løping ute uten å måtte stå opp midt i natten for å unngå den værste varmen, og delvis for at den ene kunden min har signet oss opp på ett 10-kilometers løp neste måned. Da kan det jo være greit å ha ett par kilometer i beina først tenker jeg.


IMG_6870.JPG

Nå tenker jeg at det kan være digg å sove, så får vi se om det blir løping, løfting eller treningsfri på frøkna imorgen 😉

God natt

1 view0 comments

Comments


bottom of page