top of page

Kryss i taket

Dersom noen lurte var det én stk søvning Inger som skrudde av alarmen i morges. I går var vi nemlig på superkoselig julesamling hos Martha og klokka ble litt mer enn planlagt da vi vendte nesen hjemover. Men julestemningen steg med flere hakk hos samtlige med servering av grøt, gløgg, mandariner og småkaker, så det var definitivt verdt å være litt ekstra trøtt for i dag.

Men jeg skal ærlig innrømme at sjekket mobilen idet jeg våknet i håp om at det var en kansellerings-sms fra morgenkunden min, men dengang ei. Da jeg hadde slukt halve morgenkaffen derimot tikket det inn en melding om at kunden min ikke kom, men til da var jeg jo såpass våken at jeg bare kunne glemme å sovne igjen. Litt surt, men jommen ble jeg fort glad igjen! For Ian, som ikke akkurat er verdens mest gira person når det gjelder løping, ville bli med meg på løpetur imorges!

Kryss i taket sier jeg bare!

Og mens vi snakker om tak, idag tok jeg med Ole og Hanna (storebror og dama) til vårt nye gym i Jumeirah Golf Estates (JGE). Shit, jeg har jo faktisk ikke fortalt noen ting om  det nye gymmet innser jeg nå! Skjerpings! Men jeg skal få knipset noen bilder and tell you all about it!

Uansett, på JGE er det høyere under taket, så til oppvarming (!) for dagens beintrening med Hanna fikk det bli muscle- ups uten å stange i taket slik som tidligere 😉

Økten forøvrig var som følger: A1) 4 x 8 strakmark @ 90kg B1) 3 x 8+8 bulgarsk splitt @ 60kg C1) 3 x 8 negative glute ham raise D1) 2 x dropset lårcurl

Jeg regner med at det kjennes i hamstrings imorgen 😛

Nå hopper jeg til køys med mannen, snaiks 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page